19
Mar

Ste vedeli, da so pljuča povezane s čustvom žalosti?

Ste vedeli, da so pljuča povezana s čustvom žalosti?

Žalost, ki je dlje časa prisotna povzroči neravnovesje v pljučih, oslabi njihovo energijo. Še hujša stopnja je depresija. Če to vemo, bomo vsaj kot instant rešitev na TV izbrali komedijo namesto drame, brali raje vice kot že v petič poslušali ista dnevna poročila.  Delali bomo v smeri našega razpoloženja in s tem podprli naša pljuča. Da bomo lažje zadihali v situaciji, ki nam je popolnoma nova, kjer se vsak znajde ali ne znajde po svoje. Za dolgoročno rešitev je potrebna sprememba našega odnosa do sveta in  sprememba vsakdanjih navad. Povabite veselje v vaša življenja.

Pljuča so po kitajski medicini povezana z debelim črevesjem. Vemo, da se v njem skriva naš imunski sistem. Če pokukamo malo na splet vidimo, da splošno stanje na tem področju ni blesteče. Pretirane skrbi vplivajo na nastanek različnih bolezni črevesja. Poleg spremembe načina življenja se nam rešitev ponuja z novim letnim časom. Imamo srečo. Pomlad je. Čas, ko se narava prebuja in nam ponuja vse, kar potrebujemo za razstrupljanje telesa.  Sedaj raste regrat, čemaž, koprive, razni poganjki…Tu so še na razpolago razna zelišča in probiotiki…Vse, da uravnovesimo naš imunski sistem.

Veselo v naravo, na sonce in po darila pomladi, da si okrepimo imunski sistem. Preprosto in brezplačno.  Za vse tiste, ki potrebujejo še dodatno energetsko vzpodbudo je na razpolago Reiki. Reiki na daljavo. (051 664 758).  Naravna in učinkovita metoda brez osebnega stika. Vedno se najde rešitev. Samo vprašanje si morate postaviti.  Brez vprašanja ni odgovora.

Doživite pomladne dneve v ravnovesju!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja