test

Aktivacija duhovne moči

Dve muhi na en mah ali ena rešitev za vrsto problemov, ki jih ne morete rešiti sami, pa bi jih radi.                                                           

Vedno dovoli, da te življenje prijetno preseneti. V tem je njegov čar in tvoja pravica.
(SIJ)

 

Kako se zaščititi pred različnimi sevanji, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni, in se jim ne moremo izogniti?

Kako se  zavzeti zase  pred nadrejenimi v službi ali pri partnerju?

Kako končno premagati svoje vedenjske vzorce?

Bi bili radi ponosni nase in končno imeli moč reči  NE?

Vas jezi, ker vas že malenkosti spravijo iz tira?

Vam pogosto zmanjkuje moči za vsakodnevne obveznosti?

Bi radi izboljšali svoje zdravstveno počutje in stanje?

Bi bili radi bolj samozavestni?

 

Se sprašujete, kaj imajo ta različna vprašanja skupnega?

                                            Skupni imenovalec se imenuje

                                                         duhovna moč.

 

Živimo v kompleksnem svetu odnosov in hitro razvijajočem se tehnološkem okolju. Oboje odločilno vpliva na kvaliteto našega življenja. Prej ali slej spoznamo, da se tehnološkega napredka z vsemi posledicami za naše življenje ne da zaustaviti. Želja, da bi spreminjali druge ne bo nikoli uresničena. Zakaj? Naš zunanji svet je odsev našega notranjega sveta, ki se izraža z našimi mislimi, izrečenimi besedami in dejanji.  Le s svojo osredotočenostjo smo lahko sposobni vplivati na svoje misli, ki sprožijo domino efekt. Za osredotočenost pa potrebujemo moč, duhovno moč.  Je osnova našega delovanja. Človek s šibko in razpršeno duhovno močjo se ne bo mogel  nikoli zoperstaviti duhovno močnejši osebi, pa naj bo to njegov šef, zakonski partner, sosed, prijatelj …  Nikoli ne bo imel moči reči ne.  In vedno pogosteje ga vsakdanje neprijetnosti vržejo iz tira. Posledično vse navedeno prej ali slej vpliva na zdravje.  In to lahko traja – vse življenje. Lahko osvestimo probleme, svoje vzorce. Imamo dodelan načrt, kako odreagirati na situacije v življenju, a brez duhovne moči nimamo osnovnega pogoja za zaživeti polno življenje. To je enako  kot bi želeli dirkati na dirkališču. Imate športni  avto in  rezerviran termin na  dirkališču, a ste brez goriva.

Kako do goriva?

Vrnimo se na začetek …

Na začetku je obstajala Enost, ki se je v razvojni fazi razdelila na dva nasprotujoča, a dopolnjujoča se dela, ki skupaj predstavljata celoto. Vsaka polovica celote obvezno vsebuje tudi en del druge polovice. Le skupaj pa obe polovici tvorita celoto. Najlaže si navedeno predstavljamo  s simbolom Jin in Jang.

Nič ne obstaja zunaj človeka, kar ne obstaja tudi znotraj njega. Je  kozmos v malem. Leonardo da Vinci se je posvetil fizičnemu telesu in  zagovarjal stališče, da je delovanje človeškega telesa mogoče razumeti kot analogijo delovanja celotnega vesolja. Človek ima tudi nesnovna telesa, ki so del mikrokozmosa. Dualnost je v človeku izražena tudi na duhovnem nivoju. Duhovno telo je  sestavljeno iz dveh nasprotujočih, a dopolnjujočih se delih celote.

V zahodnem svetu se rojevamo ljudje z razcepljenim duhovnim telesom, namesto dveh enakovrednih delov prevladuje le ena polovica. Če uporabim terminologijo posoških naravovercev,  se rojevamo ali s pretežno ognjeno močjo ali pretežno vodno močjo.  Posledica tega je, da imamo šibko, razpršeno  duhovno moč.

Celostno duhovno telo ima zemeljsko moč in je uglašeno s frekvenco harmoničnega polja Zemlje na stopnji 8 Hz (8 nihajev na sekundo). Rezultati raznih znanstvenih raziskav izkazujejo, da se pri ljudeh izpostavljenih tem frekvencam, izboljša fizično, mentalno, čustveno počutje, kar jih razbremeni tudi stresa. Poleg tega raziskave izkazujejo, da frekvenca 8 Hz odbija škodljive frekvence mikrovalov, kar je skladno z ugotovitvami, ki so navedene v nadaljevanju.

Prav tako. Kot imamo ljudje različno fizično moč, imamo tudi različno duhovno moč.  Duhovna moč je vseprisotna tudi v  naravi in je izmerljiva. Ljudje s šibko duhovno močjo so ranljivejši na različnih področjih.

Zakaj je necelovito duhovno telo in  posledično šibka duhovna moč izvirni greh naših problemov?

Na človeka s šibko in razpršeno duhovno močjo vpliva sevanje iz narave, npr. elektromagnetno sevanje;

  • visokofrekvenčno (glavni viri so bazne postaje z visokofrekvenčnimi antenami, RTV oddajniki, radarji, mobilni telefoni, brezžične računalniške mreže, VF sevanja v medicini);
  • nisokofrekvenčno (daljnovodi, transformatorske postaje, številne naprave, ki se uporabljajo v industriji);
  • elektromagnetno sevanje zemlje (zemeljsko sevanje podvodnih tokov, Hartmannova  mreža, Curryjeva mreža).

24 ur dnevno smo izpostavljeni električnemu smogu (tehnično proizvedeno sevanje, ki spreminja naraven električen pretok v našem organizmu z vsemi škodljivi posledicami na naše zdravje). Več >>

 

Energetske entitete

Narava s svojo inteligenco vedno teži k vzpostavitvi ravnovesja. V življenju se srečujemo in živimo z ljudmi z različno duhovno močjo. Če ima oseba celostno duhovno telo in osredotočeno duhovno moč,  na nas nima negativnega vpliva. Kaj pa če ni v tem stanju?  Kaj če smo v stiku z nekom, ki ima razcepljeno duhovno telo in večjo duhovno moč od naše? Narava v tem primeru v težnji po ravnovesju ustvari obrambo duhovno šibkejše osebe v obliki entitet. Kaj je entiteta? Entiteta je kopija moči duše duhovno močnejše osebe, ki se preslika v astralno telo šibkejše osebe in zagotovi, da lahko sobiva z duhovno močnejšo osebo brez neposrednih negativnih posledic.  In zakaj bi bila entiteta škodljiva?  Entiteta za svoj obstoj, za svoje delovanje potrebuje energijo za delovanje. Črpa jo iz duhovne moči osebe, ki jo »gosti«, zato le ta postaja vse šibkejša.

Ste kdaj pomislili, da z obiskom pri zdravilcu, terapevtu ali maserju, ki vstopa v vaše bipolje, tvegate nastanek entitet? Seveda velja tudi obratno.

V primeru ene entitete naš energetski sistem še ne zaniha, a ob večjem številu entitet, ko za svoje delovanje potrebujejo več kot 50 % naše moči, je  slika že popolnoma drugačna. Entitete se ustvarjajo tudi, če se nahajamo na določenih mestih v naravi, ki imajo močno, a razpršeno duhovno moč. Bolj kot je naša moč šibka, večja je verjetnost, da bomo dobili nove entitete. Najmočnejše entitete v osebah s šibko duhovno močjo ustvarjajo osebe z veliko duhovno močjo, a z razcepljenim duhovnim telesom. Osebe z veliko in osredotočeno duhovno močjo in celovitim duhovnim telesom ne ustvarjajo entitet. Prav tako entitet ne ustvarjajo področja v naravi z duhovnim poljem celosti.

Kaj je rešitev za nastale težave?

AKTIVACIJA DUHOVNE MOČI

Z aktivacijo vaša duhovna moč ni več razpršena, ampak osredotočena. S procesom pridobite še drugi, manjkajoči del duhovnega telesa, vaše duhovno telo postane celostno.  Če imate duhovno telo s pretežno ognjeno močjo,  boste dobili še drugi del z vodno močjo, in obratno. Ob združitvi obeh polovic v celoto se v vas aktivira zemeljska moč.

Katere koristi vam prinaša aktivacija duhovne moči?

Uglašeni ste s frekvenco Zemlje, zato ste:

  • zaščiteni pred škodljivimi sevanji iz narave;
  • kar pomeni, da lahko svoje ležišče postavite kjerkoli, na vas ne vplivajo daljnovodi, bazne postaje, sevanje mobilnih telefonov …;
  • osvobodite se entitet, povrnete si popolno duhovno moč;
  • imate moč za reševanje odnosov v vašem življenju;
  • si povrnete zdravje;
  • osvobodite se stresnih situacij;
  • se znebite strahu in privabite ljubezen v svoje življenje.

Duhovna moč je gorivo, ki ga potrebujete za radostno in zdravo življenje. Je temelj  osebnega in duhovnega razvoja in podpira njegov hitrejši razvoj.

Človek ima v sebi notranjo silo, ki ga neprestano sili k napredku. Želi si boljšega zdravja, boljših odnosov, večjega blagostanja, ker preprosto ve, da mu to pripada. Prvenstveno pa je človek duhovno bitje, ki strmi k duhovnemu razvoju v času svojega bivanja na zemlji. Izbira poti je človekova svobodna izbira.  Na tej poti ne smemo prezreti najpomembnejšega goriva – duhovne moči, ker brez nje bo naš nov dirkalni avto namesto, da bi zapeljal na dirkališče, ostal parkiran v garaži.

Z duhovno močjo boste pridobili priložnost, da  sami v skladu s svojo voljo kreirate svoje življenje. Ker ste pridobili »gorivo« za vašo samozavest, za vaše zdravje, za razreševanje vaših vedenjskih vzorcev, za uresničitev vaših ciljev, za vaš  NE, ste lahko zapeljali na dirkališče življenja.  Način vožnje bo popolnoma odvisen od vas samih in vsak prevožen krog bo usklajen z izpolnitvijo vašega poslanstva na tem planetu.

Čisto vse kar se pojavi v vašem življenju, se pojavi ob pravem času. Tudi branje tega zapisa.  To kar vam ponujam, ni čarobna palčka. Način nadaljnje vožnje v vašem življenju bo odvisen popolnoma od vas samih, vendar vam OMOGOČA, da vožnjo začnete.

Se spomnite kitajskega pregovora: lačnemu daj ribiško palico, ne rib? Tako kot sebi, to želim tudi vsem vam. Želim vam neodvisnost in svobodo izbire v vašem življenju. In osredotočena duhovna moč vam omogoča prav to. V največji možni meri.

Ne dovolite si, da ne izkoristite te priložnosti. Z njo boste pridobili moč, da se odločno soočite  s problemi in jih dokončno razrešite. Si niste tega že dolgo želeli?

Po zakonu sinhronicitete se življenjska celost že ves čas pogovarja z vami kot s posameznim zavestnim bitjem. Pošilja sporočila in vi se nanje odzivate. To današnje sporočilo je eno izmed njenih sporočil. S preseganjem problemov na tej stopnji si zagotovite vstop v obdobje  novih prioritet, o katerih vam življenjska celost šepeta ves čas. Z dvigom zavesti se spreminjamo mi in svet okoli nas.

Proces aktivacije duhovne moči

Fizični dotik spada med primarne vrste  komunikacij na tem planetu. Zato sem združila aktivacijo duhovne moči z refleksterapijo obraza in  vam ponujam unikatno izkušnjo. S fizičnim dotikom blagodejno vplivam na vaše celotno fizično telo in dušo.  Z nevidnim dotikom  se uravnovesijo vsa nesnovna telesa, istočasno  se vzpostavi manjkajoča polovica duhovnega telesa, aktivira se osredotočena duhovna moč, ki vam izbriše vse entitete.  Duhovne moči prejemate toliko, kolikor  jo lahko prejme vaša duša, v skladu z njeno razvojno stopnjo.

Med procesom udobno ležite na masažni mizi, oblečeni, v prostoru z meditativno glasbo, intimno svetlobo in dišečimi svečkami. Po procesu, ki traja  cca 50 min, se prepustite novim vibracijam in počivate še 15 min.

Ali se da izmeriti učinke procesa aktivacije duhovne moči?

Da, z radiestezijsko metodo.

Možne reakcije na terapijo

Možne reakcije so povezane le z refleksoterapijo obraza, so zelo redke in izzvenijo v 48 urah. Reakcij na aktivacijo duhovne moči ni.

Kdaj se procesa ne izvaja?

Pri težjih psihičnih obolenjih, v času nosečnosti, pri akutnih vnetjih venskega in limfnega sistema (povezano z reflekosterapijo obraza).

Koliko terapij je potrebnih za aktivacijo duhovne moči, celovitost duhovnega telesa in osredotočenost?

Potrebna je le ena terapija. Se sliši preveč dobro, da bi bilo res?  Res, potrebna je le ena terapija, a tu sledi dodatno vprašanje.

Koliko časa po terapiji obdržimo duhovno moč in celovitost duhovnega telesa in osredotočenost?

Za vedno, če bi živeli v polju celosti oziroma, po sedanjih izkušnjah, 2-3 tedna, če ne živite v njem. 

Kako trajno ohraniti osredotočeno duhovno moč?

Idealno bi bilo, če bi lahko živeli v naravnem polju celosti. Takšno polje bi avtomatično zagotovilo pogoje, da bi obdržali celovito duhovno telo in osredotočeno duhovno moč. V Sloveniji so takšna polja redka.

Nekoč so ohranjali duhovno moč s pomočjo posebnih oblik. Dokaz, da so posoški naravoverci  uporabljali določene oblike v ta namen, so različni predmeti iz etnološke zbirke Pavla Medveščka, ki so razstavljeni v goriškem muzeju. Danes enako funkcijo dosežemo s sodobnimi regulatorji biopolja.

Z uporabo regulatorja biopolja lahko obdržite svoje stanje duhovne celosti in osredotočenost duhovne moči za vedno in še več: duhovna moč ima tendenco naraščanja, brez, da bi nanjo zavestno vplivali.

Ali obstajajo pri tem izjeme?

Seveda, kot povsod, so tudi tu izjeme. V primerih, ko je v osebi prisotno sovraštvo v širšem pomenu besede, je v njej aktivirano ne sprejemanje in zato se novo pridobljeno stanje poruši v nekaj dnevih. Nasprotna situacija je pri osebi, ki deluje iz ljubezni, pri njej je aktivirano sprejemanje in zato se novo pridobljeno stanje ohrani. Gre za prisotnost inteligence narave, ki silam, ki ne delujejo v skladu z ljubeznijo, ne omogoča duhovnega razvoja in napredka. Kako pravi slovenski pregovor? Narava ima vedno prav.

Le še korak  vas loči od aktivacije duhovne moči in vseh koristi, ki vam jih ponuja. Tokrat  ne morete kriviti drugih, če ga ne naredite. Vse je v vas. V vaši svobodni odločitvi. Za dogovor o terminu kliknite tukaj.

Potovanje, dolgo tisoč kilometrov, se začne z enim samim korakom.
(Lao Zi)

 

Viri:

ROLLE F. Dominik, 2010.  Električni smog, kako prepoznat izvire motenj in zmanjšati zdravstvena tveganja [on line], dostopno na spletnem naslovu: https://drive.google.com/file/d/0B5b6Rt4KApXkOVRJSHEwV180eTQ/view

ŠTURM, Franc,  2016. Zavarujmo se pred sevanjem baznih postaj in drugim sevanjem [on line], dostopno na spletnem naslovu https://radiestezija-sturm.si/pdf/ZAVARUJMO_SE_PRED_SEVANJEM_BAZNIH_POSTAJ_IN_DRUGIM_SEVANJEM.pdf

ŠTURM, Franc,  2017.  Entitete [on line], dostopno na spletnem naslovu: https://radiestezija-sturm.si/pdf/ENTITETE.pdf.

 

Izjave strank

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum molestie massa id nunc commodo sodales. Donec varius velit sit amet velit venenatis, sodales consequat ipsum cursus. Nullam pulvinar erat et lobortis mattis. Vivamus dapibus mauris a iaculis tincidunt. Sed faucibus elit vitae ligula ultricies placerat. Sed ac nulla eget justo ornare gravida nec in massa. Aenean imperdiet leo ut metus ullamcorper porttitor.”

Irena