18
Mar

Brahialna glavna čakra pri živalih

  1. ČAKRA PRI ŽIVALIH

Živali imajo poleg  sedem glavnih  čaker, ki jih najdemo tudi pri ljudeh, tudi osmo, Brahialno čakro. Ta čakra je povezava, ki skupaj povezuje vse ostale večje čakre. Poleg tega imajo še manjše čakre na tačkah, ušesih, repu in nosu.

 

Brahialna čakra leži na vrhu ramenskega predela živali. Je zelo pomembna za dobro počutje živali, saj sprejema energijo in jo razpošilja po vsem telesu. Ko ta čakra deluje optimalno je žival polna vitalne energije. Poleg tega pa se prav preko te  čakre vzpostavi v  bistvu energetska povezava med živalmi in ljudmi. Če je Brahialna čakra blokirana ali ni v ravnovesju se  to kaže v zmanjšanju sposobnosti navezovanja stika z ljudmi (plašnost, nezaupljivost, živčnost), poleg tega, da vpliva na delovanje vseh ostalih čaker v telesu, kar pomeni, zmanjšanje vitalnosti.

 

 

Reiki za živali je ena izmed možnih metod, s katero lahko vzpostavimo ravnovesje Brahialne čakre in s tem omogočimo, da se živali povrnejo v svoje ravnovesje, tako zdravstveno kot energetsko v odnosu do ljudi in ostalih živali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja